shop001019.jpg shop002002.jpg
Cannabis kweek.
 
We zijn er bij Cannaworld.nl van overtuigd dat de beste manier om je bewustzijn te vergroten het kweken van de plant zelf is. Je hebt dan veel meer het gevoel van zelf controle terug te nemen en je hebt natuurlijk alle kijk op de kwaliteit van het eindprodukt. Je weet exact wat je inneemt!
 
Binnen het gedoogbeleid in Nederland zien we dat 5 planten zonder overlast voor anderen en zonder gebruik te maken van "profesionele" apparatuur mogen kweken in onze eigen tuin. Binnenkweek is verboden en niet gedoogd, je hebt hier lampen bij nodig en dit is profesioneel, volgens de wet. (Buitenkweek is dus ook verboden! maar wordt gedoogd...)
 
Er staat verder niets beschreven over de gedoogde kweek in de wet omdat het een gedoogkonstruktie is. Een plant van ruim 3 meter is mogelijk mits je het op een natuurlijke onprofesionele manier doet en er niemand last van heeft.
 
Cannaworld.nl helpt je ook bij dit hele proces. Je krijgt hulp om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Advies over te kweken soorten voor bepaalde aandoeningen, advies in verdere verloop van de kweek en advies bij het vervaardigen van het gewenste eindprodukt.
Een plan de campagne voor jouw tuin! 
 
Interesse? Neem kontakt op via het invulformulier...
 
Gegevens